PS5 EFOOTBALL 2022 (PES 22)! ŞOK OLDUM! PES ÖLDÜ GÖMÜYORUZ! PS5’DE PES 2022 MOBİLE OYNADIM!

PS5 EFOOTBALL 2022 (PES 22)! ŞOK OLDUM! PES ÖLDÜ GÖMÜYORUZ! PS5’DE PES 2022 MOBİLE OYNADIM!
Ücretsiz Efootball 2022 yani PES 2022 sonunda çıktı! PS5’de hemen gece indirdim ve ilk defa bu videoda maçlara bakıyorum. Bakıyorum ama gözlerim kanadı, kör oldum! şok oldum! Bildiğimiz PES artık malesef ölmüş. Ağladım resmen. Efootball 2022 inceleme videosu.
#EFOOTBALL2022
#pes2022

EFSANE PC TOPLADIK► https://www.youtube.com/watch?v=_RXZGGV1ae0

VİDEO İÇERİĞİ:
PES 2022 PS5 için ve PC Steam için gece çıktı. Hemen indirdim. Büyük bir heyecanla oyuna PS5 next gen! girdim ama gördüklerim beni üzdü, kızdırdı, şok etti. Gençliğimin oyununu ne hale getirmişler. Resmen PS5’de mobile PES oynadım.

9 takımdan oluşan bir demo gibi şuan efootball 2022. Saha, çim ve zemin berbat. Oynanış çok ağır. Efootball 2022 çalımlar nasıl yapılıyor anlamadım. Çok zor ve geçmiyor. Oyuncu yüzleri iyi ama oynarken görünen grafiklerin next gen ile PS5 ile alakası yok.
Efootball 2022 spikerleri yine aynı. KONAMI PES serisini zaten öldürdü ve adını Efootball koydu ama oyunun kendi de ölmüş.

Kasım 11 gibi anca myclub tarzı kendi takımımızı kuracağımız mod eklenecek. Yine o tarihlerde çapraz platform desteği gelecek. Analig ve Efsane ol gibi modları extra satın almak gerekecek ve ocak gibi belki çıkar.

Faullerde çıkan animasyonlar çok kötü. FIFA gibi savunma yapmak zorundasınız. Şutlar ve paslar çok kötü. Maalesef ben bu oyunu sevemedim. Daha çok oynayacağız. Bakacağız.

Twitch kanalında bugün canlı yayın da yapacağız beklerim Canlı Yayınlar İçin► https://twitch.tv/sesegelin

BENİ TAKİP EDİN▼

INSTAGRAM►http://www.instagram.com/hasanmustan
FACEBOOK SAYFASI► https://www.facebook.com/sesegelin
TWITTER ► http://www.twitter.com/MustanTSC
  • ,
  • 選手カテゴリの最新記事